Preskočiť na obsah...
≡
English Textová verzia stránky Grafická verzia stránky

Výskumný ústav potravinársky

Header Logo image
  • Hlavná stránka
  • Veda a inovácie
  • Služby a poradenstvo
  • Aktuality výskumu
  • Užitočné odkazy
≡
  • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius
    • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2009
    • Plán zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO na r. 2010
    • Informácia pre delegátov na zasadnutí komisie Codex Alimentarius
    • Archív zasadnutí komisie Codex Alimentarius
      • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2008
  • Informácie z rokovaní orgánov Codex Alimentarius
    • Zasadnutie CAC (2010)
    • Zasadnutie CCGP (2010)
    • Zasadnutie CCMAS (2010)
    • Zasadnutie CCMAS (2009)
    • Zasadnutie CAC (2009)
    • Zasadnutie CCMAS (2008)
    • Zasadnutie CCEURO (2008)
    • Archív
      • Zasadnutie CCGP (2007)
      • Zasadnutie CCMAS (2007)
      • Zasadnutie CCEURO (2007)
      • Zasadnutie CAC (2006)
      • Zasadnutie CCMAS (2006)
      • Zasadnutie CCNFSDU (2005)
      • Zasadnutie CAC (2005)
      • Zasadnutie CCMAS (2005)
      • Zasadnutie CCEURO (2004)
      • Zasadnutie CCMAS (2004)
      • Zasadnutie CAC (2003)
  • Členstvo EÚ v Komisii Codex Alimentarius
    • Rozhodnutie o prístupe Európskeho spoločenstva ku Komisii Codex Alimentarius
    • Zhodnotenie 2 rokov členstva EÚ v Komisii Codex Alimentarius
    • Informačný pokyn generálneho sekretariátu Rady EU
    • Stanovisko EÚ k návrhu pracovných princípov analýzy rizík
  • Vedecká báza pre rozhodovania Codex Alimentarius
    • Vedecká báza pre Codex Alimentarius
    • Prezentácia potravín
    • Kontaminácia potravín PAU
    • Metylortuť v rybách
    • Akrylamid v potravinách
    • Vedecké poradenstvo v oblasti bezpečnosti potravín a výživy
    • Podpora účasti rozvojových štátov na vedeckom poradenstve FAO/WHO
    • Posudzovanie rizík a dohoda SPS
    • Sanitárne a fytosanitárne opatrenia
    • Globálna iniciatíva FAO
    • Súvislosť medzi CA a ISO
    • Notifikácie SPS
    • Melamín a kyselina kyanurová v potravinách
  • Normy a smernice Codex Alimentarius
    • Smernica HACCP
    • Princípy analýzy rizika GMO potravín
    • CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
    • CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
    • CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
    • CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
    • CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
    • CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
    • CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
    • CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
    • CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
    • Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
    • Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
    • Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
    • Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
    • Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
    • Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
    • Obsah smernice na organické potraviny
    • Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
    • Pracovné princípy analýzy rizika v štáte
  • Procedurálny manuál
    • Procedurálny manuál
      • Štatút Komisie Codex Alimentarius
      • Procedurálne pravidlá Komisie Codex Alimentarius
      • Postupy na vypracúvanie kódexových noriem a súvisiacich textov
      • Všeobecné princípy Codexu Alimentarius
      • Smernica na spoluprácu Komisie CA s medzinárodnými medzivládnymi organizáciami
      • Princípy účasti
      • Definície na účely Codexu Alimentarius
      • Smernica pre kódexové výbory a medzivládne pracovné skupiny ad hoc
      • Smernica na vedenie rokovaní kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
      • Smernica pre vedúcich kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
      • Smernica pre fyzikálne pracovné skupiny (PS)
      • Smernica pre elektronické pracovné skupiny (EPS)
      • Kritériá na definovanie pracovných priorít
      • Smernica na zapracovanie konkrétnych ustanovení do kódexových noriem a súvisiacich textov
    • Schválené zmeny a doplnky Procedurálneho manuálu 2006
    • Smernica pre elektronicke pracovne skupiny
    • Smernica pre fyzikalne pracovne skupiny
  • Vzdelávací balík CA
    • Ako pripravovať národné stanoviská ku kódexovým dokumentom
    • Aké je zloženie kódexových výborov
    • Ako je Kódex organizovaný
    • Čím sa zaoberajú kódexové výbory
    • Čo je Kódex
    • História Kódexu
    • Príprava rokovania kódexových výborov
    • Záujmové oblasti štátu v Kódexe


EuroFoodChem

Journal of Food and Nutrition Research

Trendy v potravinárstve

NanoFeed

NanoFeed

Interreg Slovenská republika - Maďarsko

Podpora produkcie slovenských potravín...

Európsky projekt FOODSEG

Európsky projekt PROMISE

Spolupráca Projekty Výstupy Cenník služieb

Normy a smernice Codex Alimentarius

  • Smernica HACCP
  • Princípy analýzy rizika GMO potravín
  • CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
  • CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
  • CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
  • CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
  • CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
  • CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
  • CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
  • CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
  • CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
  • Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
  • Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
  • Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
  • Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
  • Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
  • Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
  • Obsah smernice na organické potraviny
  • Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
  • Pracovné princípy analýzy rizika v štáte

tlačiť | mapa stránok | Vyhlásenie o prístupnosti
Copyright © 2025 Správca obsahu - Výskumný ústav potravinársky, Priemyselná 4, P.O.Box 25, 824 75 Bratislava 26
Dizajn a prevádzka - Inštitút znalostného pôdohospodárstva a inovácií.