Preskočiť na obsah...
≡
English Textová verzia stránky Grafická verzia stránky

Výskumný ústav potravinársky

Header Logo image
  • Hlavná stránka
  • Veda a inovácie
  • Služby a poradenstvo
  • Aktuality výskumu
  • Užitočné odkazy
≡
  • Codex Alimentarius
    • Adresa národného kontaktného miesta SR pre Codex Alimentarius
    • Komisia Codex Alimentarius (CAC)
    • Národné kódexové kontaktné miesto (NCCP)
    • Legislatíva Codex Alimentarius
    • Dokumenty prístupné v slovenskom jazyku
      • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius
        • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2009
        • Plán zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO na r. 2010
        • Informácia pre delegátov na zasadnutí komisie Codex Alimentarius
        • Archív zasadnutí komisie Codex Alimentarius
          • Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2008
      • Informácie z rokovaní orgánov Codex Alimentarius
        • Zasadnutie CAC (2010)
        • Zasadnutie CCGP (2010)
        • Zasadnutie CCMAS (2010)
        • Zasadnutie CCMAS (2009)
        • Zasadnutie CAC (2009)
        • Zasadnutie CCMAS (2008)
        • Zasadnutie CCEURO (2008)
        • Archív
          • Zasadnutie CCGP (2007)
          • Zasadnutie CCMAS (2007)
          • Zasadnutie CCEURO (2007)
          • Zasadnutie CAC (2006)
          • Zasadnutie CCMAS (2006)
          • Zasadnutie CCNFSDU (2005)
          • Zasadnutie CAC (2005)
          • Zasadnutie CCMAS (2005)
          • Zasadnutie CCEURO (2004)
          • Zasadnutie CCMAS (2004)
          • Zasadnutie CAC (2003)
      • Členstvo EÚ v Komisii Codex Alimentarius
        • Rozhodnutie o prístupe Európskeho spoločenstva ku Komisii Codex Alimentarius
        • Zhodnotenie 2 rokov členstva EÚ v Komisii Codex Alimentarius
        • Informačný pokyn generálneho sekretariátu Rady EU
        • Stanovisko EÚ k návrhu pracovných princípov analýzy rizík
      • Vedecká báza pre rozhodovania Codex Alimentarius
        • Vedecká báza pre Codex Alimentarius
        • Prezentácia potravín
        • Kontaminácia potravín PAU
        • Metylortuť v rybách
        • Akrylamid v potravinách
        • Vedecké poradenstvo v oblasti bezpečnosti potravín a výživy
        • Podpora účasti rozvojových štátov na vedeckom poradenstve FAO/WHO
        • Posudzovanie rizík a dohoda SPS
        • Sanitárne a fytosanitárne opatrenia
        • Globálna iniciatíva FAO
        • Súvislosť medzi CA a ISO
        • Notifikácie SPS
        • Melamín a kyselina kyanurová v potravinách
      • Normy a smernice Codex Alimentarius
        • Smernica HACCP
        • Princípy analýzy rizika GMO potravín
        • CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
        • CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
        • CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
        • CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
        • CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
        • CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
        • CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
        • CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
        • CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
        • Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
        • Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
        • Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
        • Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
        • Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
        • Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
        • Obsah smernice na organické potraviny
        • Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
        • Pracovné princípy analýzy rizika v štáte
      • Procedurálny manuál
        • Procedurálny manuál
          • Štatút Komisie Codex Alimentarius
          • Procedurálne pravidlá Komisie Codex Alimentarius
          • Postupy na vypracúvanie kódexových noriem a súvisiacich textov
          • Všeobecné princípy Codexu Alimentarius
          • Smernica na spoluprácu Komisie CA s medzinárodnými medzivládnymi organizáciami
          • Princípy účasti
          • Definície na účely Codexu Alimentarius
          • Smernica pre kódexové výbory a medzivládne pracovné skupiny ad hoc
          • Smernica na vedenie rokovaní kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
          • Smernica pre vedúcich kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
          • Smernica pre fyzikálne pracovné skupiny (PS)
          • Smernica pre elektronické pracovné skupiny (EPS)
          • Kritériá na definovanie pracovných priorít
          • Smernica na zapracovanie konkrétnych ustanovení do kódexových noriem a súvisiacich textov
        • Schválené zmeny a doplnky Procedurálneho manuálu 2006
        • Smernica pre elektronicke pracovne skupiny
        • Smernica pre fyzikalne pracovne skupiny
      • Vzdelávací balík CA
        • Ako pripravovať národné stanoviská ku kódexovým dokumentom
        • Aké je zloženie kódexových výborov
        • Ako je Kódex organizovaný
        • Čím sa zaoberajú kódexové výbory
        • Čo je Kódex
        • História Kódexu
        • Príprava rokovania kódexových výborov
        • Záujmové oblasti štátu v Kódexe
    • Dokumenty prístupné v Knižnici kódexového kontaktného miesta SR
    • Aktuality – Newsletters
  • Legislatíva
  • Zdravá výživa
    • Stravuj sa zdravo
    • Články o výžive
  • Politika kvality
    • Politika kvality
    • Politika kvality - aktuality


EuroFoodChem

Journal of Food and Nutrition Research

Trendy v potravinárstve

NanoFeed

NanoFeed

Interreg Slovenská republika - Maďarsko

Podpora produkcie slovenských potravín...

Európsky projekt FOODSEG

Európsky projekt PROMISE

Spolupráca Projekty Výstupy Cenník služieb

Politika kvality

tlačiť | mapa stránok | Vyhlásenie o prístupnosti
Copyright © 2025 Správca obsahu - Výskumný ústav potravinársky, Priemyselná 4, P.O.Box 25, 824 75 Bratislava 26
Dizajn a prevádzka - Inštitút znalostného pôdohospodárstva a inovácií.