Normy a smernice Codex Alimentarius
- Smernica HACCP
- Princípy analýzy rizika GMO potravín
- CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
- CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
- CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
- CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
- CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
- CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
- CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
- CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
- CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
- Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
- Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
- Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
- Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
- Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
- Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
- Obsah smernice na organické potraviny
- Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
- Pracovné princípy analýzy rizika v štáte