Mapa stránok
- Hlavná stránka
- Veda a inovácie
- Služby a poradenstvo
- Aktuality výskumu
- Codex Alimentarius
- Adresa národného kontaktného miesta SR pre Codex Alimentarius
- Komisia Codex Alimentarius (CAC)
- Národné kódexové kontaktné miesto (NCCP)
- Legislatíva Codex Alimentarius
- Dokumenty prístupné v slovenskom jazyku
- Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius
- Informácie z rokovaní orgánov Codex Alimentarius
- Členstvo EÚ v Komisii Codex Alimentarius
- Vedecká báza pre rozhodovania Codex Alimentarius
- Vedecká báza pre Codex Alimentarius
- Prezentácia potravín
- Kontaminácia potravín PAU
- Metylortuť v rybách
- Akrylamid v potravinách
- Vedecké poradenstvo v oblasti bezpečnosti potravín a výživy
- Podpora účasti rozvojových štátov na vedeckom poradenstve FAO/WHO
- Posudzovanie rizík a dohoda SPS
- Sanitárne a fytosanitárne opatrenia
- Globálna iniciatíva FAO
- Súvislosť medzi CA a ISO
- Notifikácie SPS
- Melamín a kyselina kyanurová v potravinách
- Normy a smernice Codex Alimentarius
- Smernica HACCP
- Princípy analýzy rizika GMO potravín
- CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
- CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
- CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
- CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
- CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
- CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
- CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
- CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
- CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
- Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
- Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
- Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
- Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
- Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
- Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
- Obsah smernice na organické potraviny
- Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
- Pracovné princípy analýzy rizika v štáte
- Procedurálny manuál
- Procedurálny manuál
- Štatút Komisie Codex Alimentarius
- Procedurálne pravidlá Komisie Codex Alimentarius
- Postupy na vypracúvanie kódexových noriem a súvisiacich textov
- Všeobecné princípy Codexu Alimentarius
- Smernica na spoluprácu Komisie CA s medzinárodnými medzivládnymi organizáciami
- Princípy účasti
- Definície na účely Codexu Alimentarius
- Smernica pre kódexové výbory a medzivládne pracovné skupiny ad hoc
- Smernica na vedenie rokovaní kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
- Smernica pre vedúcich kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
- Smernica pre fyzikálne pracovné skupiny (PS)
- Smernica pre elektronické pracovné skupiny (EPS)
- Kritériá na definovanie pracovných priorít
- Smernica na zapracovanie konkrétnych ustanovení do kódexových noriem a súvisiacich textov
- Schválené zmeny a doplnky Procedurálneho manuálu 2006
- Smernica pre elektronicke pracovne skupiny
- Smernica pre fyzikalne pracovne skupiny
- Procedurálny manuál
- Vzdelávací balík CA
- Dokumenty prístupné v Knižnici kódexového kontaktného miesta SR
- Aktuality – Newsletters
- Legislatíva
- Zdravá výživa
- Politika kvality
- Codex Alimentarius
- Užitočné odkazy