Aktuality

Ústavný seminár - pozvánka

| 27-11-2018
Pozývame Vás na Ústavný seminár, ktorý sa bude konať v piatok 30.novembra 2018 o 9,00 hod. v zasadačke NPPC-VÚP na 8. poschodí.
viac informácií...

TRENDY v potravinárstve 1/2018

| 14-11-2018
V týchto dňoch vychádza recenzované číslo časopisu TRENDY v potravinárstve 1/2018. Prináša sériu odborných článkov zameraných na prezentáciu výsledkov moderného potravinárskeho výskumu na Slovensku, a informácie o riešených projektoch.
viac informácií...

Nástroje hodnotenia a riadenia rizík v agropotravinárskom sektore

| 22-10-2018
V dňoch 17.-18. októbra sa v hoteli DoubleTree by Hilton uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia „Nástroje hodnotenia a riadenia rizík v agropotravinárskom sektore“, ktorú organizovalo NPPC-VÚEPP.
viac informácií...

Agrofilm 2018

| 01-10-2018
V dňoch 1 - 6.10.2018 sa koná v Nitre 34. ročník Medzinárodného filmového festivalu AGROFILM 2018.
viac informácií...

FAPAS Certifikát o účasti v teste spôsobilosti na akrylamid

| 24-09-2018
FotoNPPC Výskumný ústav potravinársky sa úspešne zúčastnil skúšky spôsobilosti na vykonávanie analýzy akrylamidu v sušienkach – Food Chemistry Proficiency Test 3084.
viac informácií...

Ústavný seminár - pozvánka

| 17-09-2018
Pozývame Vás na Ústavný seminár, ktorý sa bude konať v piatok 21. septembra 2018 o 9,00 hod. v zasadačke NPPC-VÚP na 8. poschodí. Prednášky: Ing. Blanka Tobolková, PhD. – Ing. Elena Belajová: Vliv technologického zpracování na vybrané parametry dětských výživ Ing. Zuzana Ciesarová, CSc.: Predstavenie projektu APVV-17-0212 „Bioaktívne látky rakytníka rešetliakového a ich uplatnenie vo funkčných potravinách“
viac informácií...

NPPC-VÚP získalo významné ocenenie na výstave Agrokomplex 2018

| 12-09-2018
Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR udelila NPPC-VÚP ocenenie Zlatý kosák za oblasť výskumu a vývoja.
viac informácií...

Školenie „Dokumentácia údajov o zložení potravín"

| 25-07-2018
školenieV dňoch 25. – 28. júna 2018 sa konalo školenie Dokumentácia údajov o zložení potravín. Školenia sa zúčastnili reprezentantky z Albánska a Kirgizska. Školenie pozostávalo z teoretickej časti (prezentácie o údajoch o zložení potravín a ich dokumentácii) a z praktickej časti.
viac informácií...

Predstavenie zámerov projektu EVS „Optimalizácia procesov a tvorby politík MPRV SR a 4 partnerov“

| 24-07-2018
V stredu 18.7.2018 sa v kongresovej sále NPPC uskutočnilo stretnutie, na ktorom boli predstavené témy zámeru národného projektu „Optimalizácia procesov a tvorby politík MPRV SR a 4 partnerov.“
viac informácií...

Cenník analýz 2018, ponukové balíky analýz pre bioaktívne látky a kontaminanty a cenník produktov a služieb Potravinovej banky dát

| 19-07-2018
NPPC-VÚP ponúka svoje služby širokej odbornej i laickej verejnosti. Od r. 2018 sme pre skvalitnenie a sprístupnenie služieb zaviedli aj tz. balíčky služieb na niektoré analyzované parametre v ktorých zákazník dostane okrem analytického výsledku aj servis v podobe poradenstva resp. konzultácie.
viac informácií...