Preskočiť na obsah...
≡
Textová verzia stránky
Grafická verzia stránky
Výskumný ústav potravinársky
Hlavná stránka
Veda a inovácie
Služby a poradenstvo
Aktuality výskumu
Užitočné odkazy
≡
O ústave
Pracoviská ústavu
Pracoviská ústavu
Kontakty
Organizačná schéma
Odborné a vedecké publikácie
Trendy v potravinárstve
Ročník 24, 2019, č.1
Ročník 23, 2018, č.2
Journal of Food and Nutrition Research
Publikačná činnosť
Tradičné pokrmy v modernej kuchyni
Knižnica
Ostatné dokumenty
Výročné správy
Stanoviská
Kontrakty
Databázy
Potravinová banka dát
Online potravinová databáza
Webové sídlo NPPC
Vyhľadávanie
Spolupráca
Projekty
Výstupy
Cenník služieb
Aktuality
Ovčí salašnícky údený syr – Zaručená tradičná špecialita
| 21-10-2010
viac informácií...
Aj doktorandi VÚP sú úspešní
| 11-10-2010
viac informácií...
Nový projekt vedy a výskumu: Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín
| 06-10-2010
viac informácií...
Naši mladí potravinárski vedci súťažia o prestížne európske ocenenia
| 29-09-2010
viac informácií...
Významný úspech slovenského potravinárskeho výskumu
| 20-09-2010
viac informácií...
Úspechy mladých pracovníkov VÚP
| 10-09-2010
viac informácií...
Priebežná informácia o konaní informačných kurzov v rámci PRV 2007 – 2013
| 07-09-2010
viac informácií...
5th Central European Congress on Food 2010
| 24-05-2010
viac informácií...
Internetová verzia nutričného zloženia potravín
| 04-05-2010
viac informácií...
Výročná správa o činnosti ústavu za rok 2009
| 16-04-2010
viac informácií...
«
‹
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
›
»