NPPC v spolupráci s Centrom poľnohospodárskeho výskumu v Maďarsku organizuje mesačnú pracovnú stáž v maďarskom Centre poľnohospodárskeho výskumu v Martonvásári. viac informácií...
Výskumný ústav potravinársky vydáva v týchto dňoch nové číslo časopisu Trendy v potravinárstve 1/2023, ktorý je určený odbornej aj laickej verejnosti. viac informácií...
Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora a Potravinárska komora Slovenska v spolupráci s Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Vás pozýva na INFORMAČNÝ DEŇ PRE POTRAVINÁROV. viac informácií...
Ako zástupca Slovenska v medzinárodnom projekte COST Action 20128 PIMENTO (www.fermentedfoods.eu) obraciame sa na Vás s prosbou o vyplnenie dotazníka, ktorým sa mapuje produkcia fermentovaných potravín. viac informácií...
Od októbra 2022 sa úspešne rozbehli aktivity súvisiace s realizáciou medzinárodného projektu: COST Action CA21149 Reducing Acrylamide Exposure of Consumers by a Cereals Supply-Chain Approach Targeting Asparagine (ACRYRED) viac informácií...