Dňa 12.3.2019 sa uskutoční Burza výsledkov vedy a výskumu NPPC a využitie ich inovatívneho potenciálu pri formovaní strategických cieľov rezortu pôdohospodárstva v programovacom období 2021-2027. viac informácií...
Trendy v potravinárstve 2/2018 prinášajú sériu odborných článkov zameraných na prezentáciu zaujímavých výsledkov moderného potravinárskeho výskumu na Slovensku, informácie o riešených projektoch a ďalšie informácie pre širokú odbornú i laickú verejnosť. viac informácií...
Riaditeľ NPPC-VÚP Ing. Martin Polovka, PhD. poskytol pre spravodajský portál EURACTIV.sk. rozhovor, v ktorom sa venuje problematike eliminácie produkcie odpadov z potravín v slovenských domácnostiach. viac informácií...
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky vyhlasuje nové termíny školení k používaniu NPK určené pre dodávateľov a kupujúcich. Všetky tieto školenia sú bezplatné. viac informácií...
V týchto dňoch vychádza recenzované číslo časopisu TRENDY v potravinárstve 1/2018. Prináša sériu odborných článkov zameraných na prezentáciu výsledkov moderného potravinárskeho výskumu na Slovensku, a informácie o riešených projektoch. viac informácií...
V dňoch 17.-18. októbra sa v hoteli DoubleTree by Hilton uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia „Nástroje hodnotenia a riadenia rizík v agropotravinárskom sektore“, ktorú organizovalo NPPC-VÚEPP. viac informácií...
NPPC Výskumný ústav potravinársky sa úspešne zúčastnil skúšky spôsobilosti na vykonávanie analýzy akrylamidu v sušienkach – Food Chemistry Proficiency Test 3084. viac informácií...