Dňa 22.9.2021 sa v Národnom poľnohospodárskom a potravinárskom centre konalo 57. Valné zhromaždenie členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, na ktorom sa uskutočnila rozprava na tému budúcnosti potravinárskeho výskumu. viac informácií...
Jedinečným príspevkom NPPC-VÚP k riešeniu situácie vyvolanej pandémiou COVID 19 je práca na troch významných projektoch zameraných na problematiku COVID 19. viac informácií...
Na pozvanie rektora Univerzity Sv. Cyrila a Metoda v Trnave, prof. Romana Boču, sa dňa 20.9.2021 generálny riaditeľ NPPC Ing. Martin Polovka, PhD. zúčastnil slávnostného otvorenia akademického roka 2021/2022. viac informácií...
Dňa 17.9.2021 Európske zoskupenie územnej spolupráce Rába-Dunaj-Váh (EZÚS RDV) organizovalo v historickej budove Univerzity Istvána Széchenyiho v Mosonmagyaróvári (Maďarsko) konferenciu realizovanú v nadväznosti na regionálny akčný plán zamestnanosti „Food Industry“. viac informácií...
Od 1. 7. 2021 sa na VÚP NPPC začal riešiť nový projekt základného výskumu „Štartovacie a prídavné kultúry na výrobu slovenskej bryndze s tradičnými organoleptickými vlastnosťami“ (APVV-20-0001, BryndzaStart). viac informácií...
Dňom 15. 9. 2021 bude na adrese: https://rezort-nppc.sk/potravinari vo forme webovej aplikácie sprístupnený dotazník pre tvorbu a aktualizáciu komplexnej informačnej databázy podnikov potravinárskeho priemyslu v Slovenskej republike... viac informácií...
V rámci programu cezhraničnej Slovensko-Maďarskej spolupráce v projekte SKHU/1802/3.1/023 Co-innovation Vás srdečne pozývame 14.9.2021 o 9,00 h. na ďalší on-line prednáškový cyklus vzdelávacích seminárov NPPC a SZE. viac informácií...