Ústavný seminár - online prednášky
| 20-11-2023POZVÁNKA na Ústavný online seminár
Dátum: 24.11.2023 (piatok) o 9,00 h.
Kolektív NPPC – VÚP: Nové trendy v potravinárstve
Prednášky:
- Ing. Filip Dimitrov - Ing. Mária Kopuncová
Potenciál využitia esenciálneho oleja z plodov borievky (Juniperus Communis L. a Juniperus oxycedrus L.) v mäsovom priemysle
- Ing. Jana Minarovičová, PhD.
Šetrné tepelné procesy pri úprave potravín v gastronómii
- RNDr. Lenka Bartošová, PhD.
Fortifikované a obohatené potraviny
- doc. Ing. Stanislav Šilhár, CSc. - Bc., Ing. Stanislav Baxa, PhD.
Inovácie v oblasti výroby potravín v SR
Prednášky a diskusia sa budú konať prostredníctvom aplikácie TEAMS.
V prípade záujmu kontaktujte p. Justínu Farbulovú (justina.farbulova@nppc.sk)
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)