XXIII EUROFOODCHEM 2025
| 26-11-2024Konferencia EUROFOODCHEM XXIII – profilová konferencia Divízie potravinárskej chémie Európskej chemickej spoločnosti, ktorá v dvojročnom cykle beží už od roku 1981, sa bude po prvý raz konať na Slovensku, a to 11. – 13. júna 2025 na pôde Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Jej organizátormi sú Slovenská chemická spoločnosť, Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum a Fakulta chemickej a potravinárskej chémie STU v Bratislave. Konferencia slúži ako živá platforma pre tých, ktorí sa venujú výskumu potravín, uľahčuje nadväzovanie kontaktov, výmenu najnovších poznatkov a podporuje mladých výskumníkov v ich kariére. Hlavnou témou konferencie je „Chemistry of WINSAF = Waste-less Innovative Safe Attractive Food production“, teda Chemické aspekty bezodpadovej inovatívnej produkcie bezpečných a atraktívnych potravín.
Okrem plenárnych, ústnych a posterových prezentácií sa počas konferencie uskutoční špeciálna posterová sekcia „Inšpirácia pre mladých vedcov“, ktorej sa môžu zúčastniť mladí výskumníci spolu s tými, ktorí ich inšpirovali v ich vedeckej kariére - či už ide o významnú osobnosť alebo o učiteľa, rodiča či mentora. Ich spoločná účasť bude mať priestor pre plenárnu prednášku na tomto významnom podujatí.
V mene organizátorov vás srdečne pozývame na konferenciu XXIII EUROFOODCHEM 2025 v Bratislave.
Registrácia je už otvorená tu!
Bližšie informácie v priloženom letáku.
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)