Pozvánka - odborný seminár
| 04-10-2024V súvislosti s aktuálnymi informáciami týkajúcimi sa limitov obsahu akrylamidu v potravinových produktoch vrátane produktov pekárskej výroby, chleba, jemného pečiva, trvanlivého pečiva a rôznych druhov snackov, ktoré vstúpia do platnosti v priebehu r. 2025 a budú mať rozsiahly dopad na produkciu celého spektra potravinových výrobkov, sme pripravili pre Vás odborný seminár na tému:
Ste pripravení na legislatívne zmeny týkajúce sa akrylamidu v pekárskych a pečivárskych výrobkoch?
Seminár sa bude konať pod vedením expertov NPPC-VÚP vo viacerých termínoch, a to 29.10.2024 alebo 21.11.2024, prípadne aj ďalších, v priestoroch NPPC-VÚPOP, Trenčianska 55, Bratislava.
Registračný poplatok: 50 €. Počet účastníkov je limitovaný.
Na seminár sa môžete prihlásiť cez ELEKTRONICKÝ FORMULÁR. Pri účasti viacerých pracovníkov z rovnakej spoločnosti je potrebné registrovať každého účastníka samostatne.
Bližšie informácie sú v pozvánke.
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)