Aktuality

Ústavný seminár - online prednášky

| 25-06-2021

POZVÁNKA na Ústavný online seminár

Kolektív NPPC–VÚP: Nové trendy v potravinárstve

Dátum: 2.7.2021 (piatok) o 9 hod.

Prednášky: 

1. Budúcnosť rastlinných proteínov
    Ing. Blanka Tobolková, PhD.

2. Mikroorganizmy a aróma škandinávskych fermentovaných sleďov
   
RNDr. Tomáš Kuchta, DrSc.

3. „DIRTY 12“ versus „CLEAN 15“
   Ing. Angela Světlíková

4. Prínosy riešenia projektu HUSK pre pracovisko Biocentrum
    Bc., Ing. Stanislav Baxa, PhD. – Ing. Kristína Kukurová, PhD. –                                            doc. Ing. Stanislav Šilhár, CSc.

Prednášky a diskusia budú konané prostredníctvom aplikácie TEAMS. 

V prípade záujmu kontaktujte p. Justínu Farbulovú (justina.farbulova@nppc.sk)

Prílohy (dokumenty na stiahnutie)