Ústavný seminár - online prednášky
| 25-06-2021POZVÁNKA na Ústavný online seminár
Kolektív NPPC–VÚP: Nové trendy v potravinárstve
Dátum: 2.7.2021 (piatok) o 9 hod.
Prednášky:
1. Budúcnosť rastlinných proteínov
Ing. Blanka Tobolková, PhD.
2. Mikroorganizmy a aróma škandinávskych fermentovaných sleďov
RNDr. Tomáš Kuchta, DrSc.
3. „DIRTY 12“ versus „CLEAN 15“
Ing. Angela Světlíková
4. Prínosy riešenia projektu HUSK pre pracovisko Biocentrum
Bc., Ing. Stanislav Baxa, PhD. – Ing. Kristína Kukurová, PhD. – doc. Ing. Stanislav Šilhár, CSc.
Prednášky a diskusia budú konané prostredníctvom aplikácie TEAMS.
V prípade záujmu kontaktujte p. Justínu Farbulovú (justina.farbulova@nppc.sk)
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)