6. a 7. cyklus vzdelávacích seminárov
| 22-03-2021POZVÁNKA
Dňa 30.3.2021 o 9,00 hod. sa uskutoční 6. a 7. cyklus vzdelávacích seminárov NPPC a maďarskej Univerzity Széchenyiho Istvána v rámci projektu Interreg V-A FOOD INDUSTRY Co-innovation, ktorý je určený pre širokú verejnosť a priemyselnú prax.
Program:
9,00 - 10,00 h. Hodnotenie kvality a produkcia potravín so špecifickými technologickými vlastnosťami
Prednášajúci: Ing. Stanislav Baxa, PhD., vedúci odboru technologických inovácií a spolupráce s praxou, NPPC Výskumný ústav potravinársky-Biocentrum, Slovensko
10,00 - 11,00 h. Plánovanie udržateľného prísunu živín počas pestovania rastlín
Prednášajúci: Dr. Renátó Kalocsai, Univerzita Istvána Széchenyiho, Maďarsko
On-line pripojenie: TU
Prosíme o registráciu účastníkov (bez poplatku): TU
Prílohy (dokumenty na stiahnutie)