Ústavný seminár - pozvánka
| 19-06-2020Prednášky:
1. Ing. Filip Dimitrov – Ing. Mária Kopuncová – Ing. Jana Sádecká, PhD. –
Ing. Emil Kolek, PhD. – Ing. Ján Durec: Vplyv spracovania a
skladovania na stabilitu arómy pomarančovej šťavy
2. Ing. Jana Sádecká, PhD. – Ing. Mária Kopuncová – Ing. Emil Kolek, PhD.:
Arómové profily slovenskej bryndze z priemyselnej a remeselnej
produkcie
3. Mgr. Zuzana Rešková, PhD. – Mgr. Adriana Véghová, PhD. – Ing. Eva
Kaclíková, CSc.: Využitie molekulárno-biologických typizačných
metód pri sledovaní Listeria monocytogenes vo výrobných
prevádzkach
Vstup na seminár je možný pri dodržaní všetkých usmernení hlavného hygienika SR v súvislosti s opatreniami na zabránenie šírenia nebezpečného vírusu COVID-19 (prekrytie horných dýchacích ciest, dezinfekcia rúk, dodržanie rozostupu 2 m medzi osobami).
Pred konaním seminára, prosíme, overte si aktuálnosť jeho konania.
Tešíme sa na Vašu účasť.