Registrácie chránených označení – DECEMBER 2009
| 09-12-2009
Nariadenie Komisie (ES) č. 1175/2009 z 30. novembra 2009, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:
Aglio Bianco Polesano (CHOP) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko
Redykołka (CHOP) Syry - Poľsko
Nariadenie Komisie (ES) č. 1180/2009 z 30. novembra 2009, ktorým sa do registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:
Marrone di Combai (CHZO) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko
Bremer Klaben (CHZO) Chlieb, zákusky, koláče, cukrovinky, sušienky a iné pekárske výrobky – Nemecko
Cornish Sardines (CHZO) Čerstvé ryby, mäkkýše, kôrovce a výrobky z nich – Spojené kráľovstvo
Formaggio di Fossa di Sogliano (CHOP) Syry – Taliansko
Nariadenie Komisie (EÚ) č. 1237/2009 z 11. decembra 2009, ktorým sa do Registra chránených označení pôvodu a chránených zemepisných označení zapisujú názvy:
Marrone di Caprese Michelangelo (CHOP) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko
Pomodorino del Piennolo del Vesuvio (CHOP) Ovocie, zelenina a obilniny v pôvodnom stave alebo spracované – Taliansko
Crudo di Cuneo (CHOP) Mäsové výrobky (tepelne spracované, solené, údené atď.) - Taliansko