Veda a výskum
Riešenie výskumných úloh:
Rozvoj progresívnych metód a postupov pre zabezpečenie procesu kontinuálneho zvyšovania kvality a bezpečnosti vo výrobe a kontrole potravín
ČÚ05: Štúdium procesov eliminácie kontaminujúcich látok z potravín
VE03: Využitie selektívnej adsorpcie na odstraňovanie mikromnožstiev pesticídov a veterinárnych liečiv z kvapalných potravín
Zodpovedný riešiteľ: Doc. Ing. Šilhár Stanislav, CSc.
ČÚ09: Štúdium postupov stabilizácie izolátov antioxidantov z rastlinných matríc
Zodpovedný riešiteľ: Ing. Máriássyová Magda, CSc.
ČÚ10: Biotechnologické spôsoby produkcie funkčných zložiek potravín
Zodpovedný riešiteľ: Ing. Panghyová Elena
ČÚ11: Optimalizácia sanitačných postupov a zvýšenie mikrobiálnej bezpečnosti vo výrobe tradičných potravín u malých a stredných výrobcov
Zodpovedný riešiteľ: Ing. Koreňová Janka
APVV Projekt
Štúdium interakcie oxidačných produktov lipidov s DNA
Zodpovedný riešiteľ: Ing. Sirotová Ľudmila
Riešenie účelových činností:
Politika Kvality
Zbierka potravinárskych mikroorganizmov