Preskočiť na obsah...
≡
Textová verzia stránky
Grafická verzia stránky
Výskumný ústav potravinársky
Hlavná stránka
Veda a inovácie
Služby a poradenstvo
Aktuality výskumu
Užitočné odkazy
≡
Codex Alimentarius
Adresa národného kontaktného miesta SR pre Codex Alimentarius
Komisia Codex Alimentarius (CAC)
Národné kódexové kontaktné miesto (NCCP)
Legislatíva Codex Alimentarius
Dokumenty prístupné v slovenskom jazyku
Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius
Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2009
Plán zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO na r. 2010
Informácia pre delegátov na zasadnutí komisie Codex Alimentarius
Archív zasadnutí komisie Codex Alimentarius
Prehľad zasadaní orgánov Codex Alimentarius FAO/WHO v r. 2008
Informácie z rokovaní orgánov Codex Alimentarius
Zasadnutie CAC (2010)
Zasadnutie CCGP (2010)
Zasadnutie CCMAS (2010)
Zasadnutie CCMAS (2009)
Zasadnutie CAC (2009)
Zasadnutie CCMAS (2008)
Zasadnutie CCEURO (2008)
Archív
Zasadnutie CCGP (2007)
Zasadnutie CCMAS (2007)
Zasadnutie CCEURO (2007)
Zasadnutie CAC (2006)
Zasadnutie CCMAS (2006)
Zasadnutie CCNFSDU (2005)
Zasadnutie CAC (2005)
Zasadnutie CCMAS (2005)
Zasadnutie CCEURO (2004)
Zasadnutie CCMAS (2004)
Zasadnutie CAC (2003)
Členstvo EÚ v Komisii Codex Alimentarius
Rozhodnutie o prístupe Európskeho spoločenstva ku Komisii Codex Alimentarius
Zhodnotenie 2 rokov členstva EÚ v Komisii Codex Alimentarius
Informačný pokyn generálneho sekretariátu Rady EU
Stanovisko EÚ k návrhu pracovných princípov analýzy rizík
Vedecká báza pre rozhodovania Codex Alimentarius
Vedecká báza pre Codex Alimentarius
Prezentácia potravín
Kontaminácia potravín PAU
Metylortuť v rybách
Akrylamid v potravinách
Vedecké poradenstvo v oblasti bezpečnosti potravín a výživy
Podpora účasti rozvojových štátov na vedeckom poradenstve FAO/WHO
Posudzovanie rizík a dohoda SPS
Sanitárne a fytosanitárne opatrenia
Globálna iniciatíva FAO
Súvislosť medzi CA a ISO
Notifikácie SPS
Melamín a kyselina kyanurová v potravinách
Normy a smernice Codex Alimentarius
Smernica HACCP
Princípy analýzy rizika GMO potravín
CODEX STAN 16-1981 Konzervované fazuľkové struky a plody
CODEX STAN 38-1981 Jedlé huby a výrobky z nich
CODEX STAN 39-1981 Sušené jedlé huby
CODEX STAN 55-1981 Konzervované šampiňóny
CODEX STAN 58-1981 Konzerovaný hrášok
CODEX STAN 131-1981 Nelúpané pistáciové orechy
CODEX STAN 171-1989 Niektoré strukoviny
CODEX STAN 175-1989 Sojové bielkovinové produkty
CODEX STAN 177-1991 Strúhaný kokos
Pokyny Codex Alimentarius k fungovaniu NCCP
Princípy a smernica na výmenu informácií v situácii náhleho ohrozenia neškodnosti potravín
Kódex hygienickej praxe na mlieko a mliečne výrobky
Kodex praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie potravín a krmív dioxínmi a polychlorovanými bifeny
Kódex správnej praxe pre zníženie kontaminácie potravín olovom
Kódex správnej praxe na prevenciu a zníženie kontaminácie orechov aflatoxínmi
Obsah smernice na organické potraviny
Návrh kódexu správnej praxe pri znižovaní akrylamidu v potravinách
Pracovné princípy analýzy rizika v štáte
Procedurálny manuál
Procedurálny manuál
Štatút Komisie Codex Alimentarius
Procedurálne pravidlá Komisie Codex Alimentarius
Postupy na vypracúvanie kódexových noriem a súvisiacich textov
Všeobecné princípy Codexu Alimentarius
Smernica na spoluprácu Komisie CA s medzinárodnými medzivládnymi organizáciami
Princípy účasti
Definície na účely Codexu Alimentarius
Smernica pre kódexové výbory a medzivládne pracovné skupiny ad hoc
Smernica na vedenie rokovaní kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
Smernica pre vedúcich kódexových výborov a medzivládnych pracovných skupín ad hoc
Smernica pre fyzikálne pracovné skupiny (PS)
Smernica pre elektronické pracovné skupiny (EPS)
Kritériá na definovanie pracovných priorít
Smernica na zapracovanie konkrétnych ustanovení do kódexových noriem a súvisiacich textov
Schválené zmeny a doplnky Procedurálneho manuálu 2006
Smernica pre elektronicke pracovne skupiny
Smernica pre fyzikalne pracovne skupiny
Vzdelávací balík CA
Ako pripravovať národné stanoviská ku kódexovým dokumentom
Aké je zloženie kódexových výborov
Ako je Kódex organizovaný
Čím sa zaoberajú kódexové výbory
Čo je Kódex
História Kódexu
Príprava rokovania kódexových výborov
Záujmové oblasti štátu v Kódexe
Dokumenty prístupné v Knižnici kódexového kontaktného miesta SR
Aktuality – Newsletters
Legislatíva
Legislatíva SR
Legislatíva EÚ
Zdravá výživa
Stravuj sa zdravo
Články o výžive
Politika kvality
Politika kvality EÚ
Čo je to politika kvality?
Aktuality
Legislatíva
Postup prihlásenia produktu
Prihlásené a registrované produkty v SR
Registrované chránené označenia v EÚ
Monitoring tlače
Dokumety na stiahnutie
Značka kvality SK
Vyhľadávanie
Spolupráca
Projekty
Výstupy
Cenník služieb
Aktuality
Významný úspech slovenského potravinárskeho výskumu
| 20-09-2010
viac informácií...
Úspechy mladých pracovníkov VÚP
| 10-09-2010
viac informácií...
Priebežná informácia o konaní informačných kurzov v rámci PRV 2007 – 2013
| 07-09-2010
viac informácií...
5th Central European Congress on Food 2010
| 24-05-2010
viac informácií...
Internetová verzia nutričného zloženia potravín
| 04-05-2010
viac informácií...
Výročná správa o činnosti ústavu za rok 2009
| 16-04-2010
viac informácií...
Oznámenie o organizovaní informačných kurzov v oblasti správnej hygienickej praxe, spracovania a predaja produktov „priamo z farmy“
| 29-03-2010
viac informácií...
Plán aktivít CEPV na rok 2010
| 18-03-2010
viac informácií...
Značka kvality SK na veľtrhu Danubius Gastro 2010
| 26-01-2010
viac informácií...
Kontrakt č. 4697/2009-810 uzavretý medzi MP SR a VÚP
| 25-01-2010
viac informácií...
«
‹
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
›
»