Ponuka služieb v oblasti hygieny pre potravinárskych výrobcov, predajcov, dovozcov a spotrebiteľov
1. Monitoring hygieny a sanitácie v potravinárskych výrobniach
- posúdenie účinnosti dezinfekcie povrchov výrobných zariadení, prevádzky, skladov a pracovných nástrojov kultivačnými mikrobiologickými metódami
- posúdenie hygieny ovzdušia - monitoring vzdušného spádu
- poradenstvo o možnostiach samostatného rýchleho monitoringu hygieny výroby enzymatickými a bioluminiscenčnými metódami
2. Mikrobiologická analýza podľa platných STN ISO noriem a požiadaviek Potravinového kódexu SR (skúšky nie sú akreditované)
- mikrobiologická analýza základných surovín
- mikrobiologická analýza hotových výrobkov
3. Predikcia mikrobiologickej bezpečnosti výrobkov
- definovanie doby minimálnej trvanlivosti (dátumu spotreby)
- definovanie správnej teploty skladovania
Kontakt: Ing. Janka Koreňová, PhD.
Tel: 02/502 37 056
|