Aktuality
TRENDY v potravinárstve 2/2018 | 08-01-2019
Skúma plytvanie potravinami na Slovensku - rozhovor s Ing. Martinom Polovkom, PhD. | 03-12-2018
Národný potravinový katalóg - termíny školení | 28-11-2018
Ústavný seminár - pozvánka | 27-11-2018
TRENDY v potravinárstve 1/2018 | 14-11-2018
Nástroje hodnotenia a riadenia rizík v agropotravinárskom sektore | 22-10-2018
Agrofilm 2018 | 01-10-2018
FAPAS Certifikát o účasti v teste spôsobilosti na akrylamid | 24-09-2018
Ústavný seminár - pozvánka | 17-09-2018
NPPC-VÚP získalo významné ocenenie na výstave Agrokomplex 2018 | 12-09-2018
Trendy v potravinárstve 2/2018 prinášajú sériu odborných článkov zameraných na prezentáciu zaujímavých výsledkov moderného potravinárskeho výskumu na Slovensku, informácie o riešených projektoch a ďalšie informácie pre širokú odbornú i laickú verejnosť.
viac informácií...
Riaditeľ NPPC-VÚP Ing. Martin Polovka, PhD. poskytol pre spravodajský portál EURACTIV.sk. rozhovor, v ktorom sa venuje problematike eliminácie produkcie odpadov z potravín v slovenských domácnostiach.
viac informácií...
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky vyhlasuje nové termíny školení k používaniu NPK určené pre dodávateľov a kupujúcich. Všetky tieto školenia sú bezplatné.
viac informácií...
viac informácií...
V týchto dňoch vychádza recenzované číslo časopisu TRENDY v potravinárstve 1/2018. Prináša sériu odborných článkov zameraných na prezentáciu výsledkov moderného potravinárskeho výskumu na Slovensku, a informácie o riešených projektoch.
viac informácií...
V dňoch 17.-18. októbra sa v hoteli DoubleTree by Hilton uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia „Nástroje hodnotenia a riadenia rizík v agropotravinárskom sektore“, ktorú organizovalo NPPC-VÚEPP.
viac informácií...
viac informácií...
NPPC Výskumný ústav potravinársky sa úspešne zúčastnil skúšky spôsobilosti na vykonávanie analýzy akrylamidu v sušienkach – Food Chemistry Proficiency Test 3084.
viac informácií...
Prednášky:
Ing. Blanka Tobolková, PhD. – Ing. Elena Belajová:
Vliv technologického zpracování na vybrané parametry dětských výživ
Ing. Zuzana Ciesarová, CSc.:
Predstavenie projektu APVV-17-0212 „Bioaktívne látky rakytníka rešetliakového
a ich uplatnenie vo funkčných potravinách“
viac informácií...
viac informácií...